BIOGRAPHY
Wabbitka ... születési dátum:

lakhely:

foglalkozás:

családi állapot:

hobbi:

kedvenc ital:
1981.06.21.

Szigetvár

erősáramú berendezésszerelő

barátnői elnyomás alatt

olvasás, zeneírás-hallgatás, egyéb

hülye kérdés.. a SÖR


iwiw wabbit myvip wabbit ppl wabbit

Minden azzal a szerencsétlen véletlennel kezdődött, hogy megszülettem... kinek örömére, kinek bánatára, de itt vagyok és csinálom, amihez csak kedvem van. Amikor születtem, még egészen kicsi voltam - bár lehettem volna kisebb is. Mint ahogy illett volna egy rendes kiscsávóhoz, hogy űrhajós vagy versenyautós akartam volna lenni - nem volt rám jellemző, sőt a mai napig lesz@rom ezeket a dolgokat. Mindezek helyett mindenféle hülye iskolákba kellett járnom (jobb lettem volna űrhajós) és ez mellett kb. 13 évet vett el az életemből a sport, pontosabban a birkózás. Roppantul hálás vagyok volt edzőimnek - Módos János és fia, Módos Csaba (és persze még mások is: Buni - Somi bá' - a Társak - és még sorolhatnám) akik mindez idő alatt törődtek velem, mégha néha kicsit kemény is volt az edzői szó, és köszönet a Szigetvári Birkózó Egyesületnek.

Hm... kicsit elkalandoztak a gondolataim, visszakanyarodhatunk a témához: hogy is kezdődött? Már nagyon régóta álmodtam arról, hogy saját zeném legyen, de ezidáig sem lehetőségem nem volt, sem tehetséget nem éreztem magamban ahhoz, hogy zeneírásra vetemedjek. Anno, még a jó öreg C64-esek idejében, sokat küsztettem és terheltem túl a gép mind a 64 kbyte-ját. Itt születtek meg az első úgymond "szerzeményeim" - már amire képes egy 14 éves gyerek 3 szólammal és egy brutális apa által lepusztított lelkivilággal - el lehet képzelni, mik sültek ki az igyekezetemből... Nos, ahogy növekedtem, fejlődtem - a lelkivilágom is kezdett helyreállni (
fákk dedi) - inkább a zene hallgatása kezdett érdekelni, nem pedig a készítése.Mit ne mondjak, a gyűjtögetés sem járt több sikerrel, mint az addigi zenélési kisérleteim. Lehúztam a katonaidőm, úgy 180°-os fordulatot vettem eddigi életemtől és viselkedésemtől, és ezt a sorkatonai hónapokra fogom. Nem voltam én mindig ilyen! Na de na és. Szóval, mivelhogy sulival végeztem, honvédséggel is, hát mennem kellett dolgozni. Több munkahely után kikötöttem itt, ahol most vagyok, megvettem az első számítógépemet (hehe...) amivel rögtön az internetre akadtam... hát nem bántam meg: mind a zenegyűjtési, mind a zeneírási hajlamaim kielégülésre leltek, ugyanis találtam két programot a neten: az egyik a dc++, a másik pedig a Fruity Loops. A dc++ -t szerintem nincs olyan, aki nem ismeri, tehát evidens, hogy csak az FL jelentette lelkemnek a megváltást, mint zeneírásra alkalmas szoftver... elkezdtem hát kipróbálni magam. Immáron több, mint egy éve próbálom a(z egész jól felépült) lelkivilágomat és valamelyest kifejlődött zenei érzékemet felhasználni, s valami maradandót alkotni kortársaimnak, vagy akár a mögöttem jövőknek (milyen szép szavak, nem?).


Van pár ember, akiknek szeretnék köszönetet mondani miért támogattak és bíztattak, vagy megmondták a frankót:
Édesanyám :: Ibuska :: Horváth Antal :: Szalai Rudika, te rohadék :: Horváth "Bobby" Gyula :: Tankó Yozzi :: Grim & TSA
Wabbit Records

Valid HTML 4.0 Transitional