AKTUÁLIS


Ha bármi észrevételed, javaslatod, stb. van, írj erre az e-mail címre !
Ha valami nem működik az oldalon, kérlek JELEZD, és javítom.


2009.12.08.

'kívánok. Elég rég volt már frissítve az oldal, hát éppen itt van az ideje. Jó szokás szerint ünnepi díszbe öltözött a site lévén mikulásos meg jézuskás ünnepek szezonja. Utolsó említésre méltó esemény az ELYSIUM átköltöztetése volt egy saját oldalra.. ez volna az. Hihetetlen módon, de szabadságon vagyok januárig - sz'al van időm mindenfélére ami eddig elmaradt. Nagy kár hogy szar idő van.. =)

Csöcs mindenkinek a markába. (cs)szeparátor

2008.04.20.

Hali nép! Készült ma pár fotó az ELYSIUM-os csapat keretéről.. meg lehet flesselni a GALÉRIA menüpont alatt.. új zenék is vannak, tessék fülelni aztán véleményt írni a fórumra vagy e-mailban! Köszönet! (cs)


szeparátor

2008.02.16.

Csöcs a markotokba! Örömmel tudatom, újonnan (tavaly) megalakult zenekarunk, az ELYSIUM oldalára feltöltésre került pár zene, immáron szöveggel. A szöveg minősége (mármint a felvételé) hagy némi kívánnivalót maga után, de remélem azért élvezhetőre sikerült a produkció. Mi jól szórakoztunk közben, a próbaterem mélyén.. =) (cs)


szeparátor

2008.01.02.

Ismét eltelt egy év. Dejó. Öregszünk vagy mi.. Szilveszter napján sikerült igazán nagyon frankón beb@sznom: ennyi sikerélményem már volt a tavalyi évben.

A számlálókat újfent nullára állítottam (B&M/MY MUSIC) az újév alkalmából és az óév tiszteletére. (cs)


MINDEN KEDVES ÚJ ÉS VISSZATÉRŐ LÁTOGATÓMNAK
búék


szeparátor

2007.12.08.

Szépséges képek kerültek a GALÉRIA-ba.. amolyan munkahelyen ellőtt kockák, okosságok. (fotók: Yare) Felkerült 4 új zene is, valamint a félkész cuccokat külön kategóriába rendeztem át. A MY MUSIC számlálót nulláztam. Meg a B&M-ét is. Már megint. Tudod. (cs)


szeparátor

2007.08.12.

A MY MUSIC számlálót nulláztam, a szokásos okok miatt. B&M maradt változatlanul. (cs)


szeparátor

2007.08.11.

Új, általam gyártott förmedvény elérhető - valamint pár infó a MY MUSIC -> JAVÍTÁSOK alatt. (cs)


szeparátor

2007.05.05.

Felkúrtam a B&M szekcióba a "Bocibőr kabát" instrumental verzióját.. hátha valakinek kell, mert van egy jó, tartalmas története egy kabátról ami bocibőrből van, és szeretné a sztorit ráreppelni a mjúzikra.. (cs)


szeparátor

2007.05.01.

Felpakoltam két zenét (Smooth my pain, Insane is near), spec ajánlással, remélem bejön akinek kell. (cs)


szeparátor

2007.04.29.

A B&M illetve a saját zenéim letöltésszámlálóit lenulláztam, a nagy számok vonzását elkerülendő.. =) további sok-sok töltögetést kívánok nektek! Meg magamnak is, mert az jó..! Csáp! (cs)


szeparátor

2007.01.07.

Szerbuctok! Véget értek immáron a piálással meg zabálással teli ünnepek, már megint dolgozni kell menni.. Azért Boldog Új Évet Kívánok minden kedves látogatómnak, mert ez tényleg annak néz ki.. =)) (cs)


szeparátor

2006.12.17.

Halihó! Elfelejtettem szólni.. mint látszik szépen, az oldal "ünnepi" skin-t kapott, remélem tetszik. Ha nem, akkor I.J! =)
A fórumon a [zenéim] és a [zenekészítés] topicokhoz való hozzászólás REGISZTRÁCIÓHOZ lett kötve.. sajnos kurvasok a spammer meg az ilyesfajta gyökerek, akik fossal árasztják el a topicokat.. kösz a megértést! (cs)


MÁR CSAK 7-ET KELL ALUDNI!! =))


szeparátor

2006.11.05.

Háj! Vadonatúj csodatrack-ké alakítottuk Gyuláimmal a "Bocibőr kabát" c. közös munkánkat. Az instrumentalra rákerült egy gyengécske improvizált duma, mindenesetre jót röhögtünk a készítés alatt.. tessék meghallgatni! (cs)

geptabla

szeparátor

2006.10.29.

runcájsz

Kínokkal teli gyermekkorom sudár hirója, sokáig szerettem volna olyan lenni mint Ő.. mert Runcájsz ma is egy kisebbfajta isten! (cs)


szeparátor

2006.10.28.
Feltöltöttem a B&M-szekcióba 2 zenét, amit Gyuláimmal fogunk majd performanszolni. A zenék az én munkáim, egyelőre csak instrumental, és nem befejezett! Gondoltam, nem árt meg egy kis ízelítő, mielőtt a komplett munkákat is kihelyezem. Jó töltögetést, írjatok véleményt a fórumba! Köszi! =) (cs)


szeparátor

2006.10.08.
A fórum elérési útvonala megváltozott, hála a sok spammoló gyökérnek akik elárasztották fossal a témákat. Volt még egy kis bugjavítás PHP részen, a kávém meg elfogyott a bögrémből- megyek építek egy adagot, kicsit magamnak. Bizony igen. (cs)


szeparátor

2006.09.30.

yozi

Ma nagy öröm ért engem, Yozi barátom megírta nékem a fent látható csodafilmet. (cs)


szeparátor

2006.09.22.

ruzsa magdi

tóth vera

AKIKRE IGAZÁN BÜSZKÉK LEHETÜNK!!! (cs)


szeparátor

2006.08.22.
Nufene. Meg mipicsa. Szóval, besuvasztottam egy újabb menüpontot ami olyan mint egy LETÖLTÉS menüpont. Vannak (és lesznek még) benne érdekes háttérképek, winamp-skinek meg egyéb fuckok is (majd). Kicsit a kinézeten is módosítottam. Ráértem, mert amióta leestem a létráról, nem bírok menni.. itthon kell pihengetnem =P Nem nagyon tetszik a dolog, dehát ez van! ÉLJENEK A SÖRGYÁRI DOLGOZÓK!!! (cs)


szeparátor

2006.08.07.
Ma lenulláztam a saját, valamint Bobby és Mescow letöltésszámlálóját. Az ok egyszerű: ha valaki épp odatéved és úgy gondolja hogy tölt le valamit, akkor nagy valószínűséggel a számlálók alapján fog választani, tehát a legtöbb találatot kapott dalok közül. A célunk persze nem az, hogy csupán 1-2 munkát hallgassanak meg az emberek, hanem lehetőleg minél többet. Így most egy ideig nem hagyatkozhat senki a számlálókra.. =))

NEM SZABAD A MŰ CÍME ALAPJÁN VÁLASZTANUNK, HISZ A LÉNYEG NEM A CÍMBEN REJTŐZIK! (cs)


szeparátor

2006.08.05.

ruzsa magdi sminkkel és smink nélkül

No comment. (esetleg ennyi: DIE BITCH!)


szeparátor

2006.07.31.

fuck blog, fuck bloggers, fuck fuck

Fuck blog, fuck bloggers, fuck fuck!


szeparátor

2006.07.29.
Felpakoltam a GALÉRIA menü alá pár képet valamint egy részletet a 2006.07.27.-ei a TV2 Tények c. műsorából. Sztár vagyok, a Dönci is sztár, a Strucc is sztár! Hiiiihiiii! =) (cs)


szeparátor

2006.07.26.
Valami gebasz volt Bobby és Mescow letöltéseivel, de ezt a hibát is sikerült kijavítani. Köszi a figyelmeztetést! További jó töltögetést! (cs)


szeparátor

2006.07.09.
Mint ahogy az tisztán látszik, az oldal új kinézetet kapott. Nem tudom, jobb lett-e mint volt, de a régi már tényleg kezdett uncsi lenni.. (cs)

ISTEN VÉLED, ÉDES PIROSKÁM!
my old website

szeparátor

2006.04.15.
Az üzenőfalunk valódi fórummá változott, tök süti! Elkülönített témákban lehet beírogatni, meg minden tököm, szóval továbbra is várjuk hozzászólásaitokat! (cs)


szeparátor

wabbit records

Valid HTML 4.0 Transitional